Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, παραμένοντας πιστή στις αρχές της για να κάνει πράξη το όραμα που εξαρχής έθεσε, για την ανάδειξη ταλέντων της ευρύτερης περιοχής μας, ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει προπονήσεις για τη στελέχωση του τμήματος Κ-17, ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη 2002, 2003 και 2004.

 

Το ταξίδι για τη δημιουργία της μεγάλης ομάδας που όλοι μας οραματιζόμαστε συνεχίζεται και ενημερώνουμε ότι οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά έχουν προγραμματιστεί για να διεξαχθούν την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019, το Σάββατο 3 του ίδιου μήνα καθώς και τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου που διατηρεί η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, πίσω από το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

 

Οι προπονήσεις θα ξεκινάνε στις 6 το απόγευμα και απαραίτητα οι συμμετέχοντες στα δοκιμαστικά θα πρέπει να έχουν μαζί τους, ποδοσφαιρικά παπούτσια και ιματισμό.

 

Σημειώνεται ότι οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά θα γίνουν υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου και έμπειρου προπονητή του ανδρικού τμήματος της  Π.Α.Ε Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965Παύλου Δερμιτζάκη και με τη συμμετοχή των προπονητών μας,  Άγγελου Κυρανούδη ,τεχνικού υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής και εκπαιδευτή προπονητών UEFA-Ε.Π.Ο, Αντώνη Βαγενά, επικεφαλής προπονητικής ομάδας ακαδημίας και Νίκου Σουμουλίδη, προπονητή τερματοφυλάκων.