απινιδωτές

43 απινιδωτές πρόκειται να τοποθετήσει ο Δήμος Παγγαίου σε περιφερειακά ιατρεία και εξωτερικούς χώρους.

Η απόφαση της ΕΠΟ με άμεση ισχύ, ότι πρέπει να υπάρχουν απινιδωτές σε κάθε αναμέτρηση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα και αναβολές στις αγωνιστικές.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου και Εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Χρήστος Μποσμπότης, με ανακοίνωση του αναφέρει πως ο Δήμος είναι σε θέση να καλύψει όλους τους αγώνες των  πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ που θα διεξαχθούν στα γήπεδα του με αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές που είναι εγκατεστημένοι στα Ιατρεία του Δήμου Παγγαίου.

Την ανάγκη να έχουν όλα τα αθλητικά κέντρα απινιδωτές εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας,

Στην αγορά 10 αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών προχώρησε η περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία του νομού και θα είναι προσβάσιμα να χρησιμοποιηθούν από πολίτες για την παροχή πρώτης βοήθειας σε ενδεχόμενα περιστατικά ανακοπής.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα η Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία με διακριτικό τίτλο «ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε.» προχώρησε στη δωρεά δύο (2) αυτόματων απινιδωτών στο Κέντρο Υγείας Πρίνου προκειμένου να χρησιμοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της Θάσου.

 

Με ανοιχτή επιστολή προς τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο την οποία κοινοποιεί σε όλους τους δημάρχους της περιφέρειας αλλά και σε όλα τα αθλητικά σωματεία ο Παναγιώτης Αρσονιάδης ζητά την αγορά και εγκατάσταση απινιδωτών