αντλιοστάσια

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες στη συντήρηση δεξαμενών και αντλιοστασίων της Καβάλας, βάφοντας τις επιφάνειες και τα δίκτυα εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων.

Στην ενεργειακή αναβάθμιση των αντλιοστασίων προχωρά ο Δήμος Παγγαίου με στόχο να μειώσει κατά 30% το κόστος λειτουργίας των αντλιοστασίων. Παράλληλα στοχεύει στην αποφυγή της σπατάλης του νερού με την παρακολούθηση των διαρροών ενώ τα αντλιοστάσια θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση. 

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημερώνει ότι σήμερα 06-04-2022 και από ώρα 09:00 έως ώρα 15:00, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση Η/Μ εξοπλισμού επειγόντων επεμβάσεων επισκευής του Αντλιοστασίου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Α5 του Κεντρικού Αποχετευτικού Αγωγού πόλης Καβάλας», 

Στον καθαρισμό αντλιοστασίου λυμάτων της Νέας Καρβάλης και της Άσπρης Άμμου προχώρησαν συνεργεία της ΔΕΥΑ

Η σύμβαση του έργου "Συντήρηση αρδευτικών δικτύων και λειτουργία και ανακατασκευή αντλιοστασίων άρδευσης του Δήμου Καβάλας έτους 2020", υπογράφηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

 

Με ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑ Καβάλας επενέρχεται για ακόμη μία φορά στο θέμα που δημιουργείται από την απόρριψη υλικών που επιβαρύνουν τη λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου της πόλης.