Ακαδημία Ιππασίας Κατσίτη

Ακόμα ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο έφτασε στο τέλος του στον ιππικό όμιλο Θερμής Θεσσαλονίκης όπου οι αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες υπερπήδησης εμποδιων.

Πραγματοποιήθηκε η έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς για την Ακαδημία Ιππασίας Καβάλας της Κωνσταντίνας Κατσίτη αποκτώντας εννέα καινούργιους αθλητές στην ιππική δεξιοτεχνία εκ των οποίων οι δυο και στην υπερπήδηση εμποδίων.

Πρώτευσε η Aκαδημία Iππασίας Κατσίτη, η οποία εδρεύει στο Δάτο Καβάλας, με 36 συμμετοχές στους 7ους και 8ους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας που πραγματοποιήθηκαν στον Ιππικό Όμιλο στο Κιλκίς.

Το Σάββατο 20 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ιππασίας Θεσσαλονίκης (ΑΚΙΘ) πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για την 3η Άδεια Ικανότητας Αθλητή στη Βόρεια Ελλάδα.

Το διήμερο (08-09/04) διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη οι δεύτεροι και τρίτοι αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος με συμμετοχές αθλητών και ομίλων από όλη τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και τη Θεσσαλία. Στους αγώνες συμμετείχαν οι ιππείς και οι αμαζόνες της Ακαδημίας Ιππασίας Κατσίτη (9 συμμετοχές) από το Δάτο της Καβάλας.