Πρώτευσε η Aκαδημία Iππασίας Κατσίτη, η οποία εδρεύει στο Δάτο Καβάλας, με 36 συμμετοχές στους 7ους και 8ους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας που πραγματοποιήθηκαν στον Ιππικό Όμιλο στο Κιλκίς.

 

Συγκεκριμένα, στην Α3 Κατηγορία Παίδων, η Μαριάνθη Χαϊτά με τον ίππο Safari κατέλαβε τη δεύτερη θέση με ποσοστό 63,120, ο Smirnov Maxim με το καινούργιο του άλογο, τον Carlo πήρε την πέμπτη θέση με ποσοστό 58,500.

 

Στις υπόλοιπες θέσεις συναντάμε και πάλι αμαζόνες της Ακαδημίας Κατσίτη με τη Ζωή Καρεμφύλη και τον ίππο Ariel να κατακτούν την όγδοη θέση με ποσοστό 56,250, την Παναγιώτα Ευθυμιάδου στην ένατη θέση με τον ίππο Serhan και ποσοστό 56,00, τη Θεανώ Kορακίδου με τον ίππο Έκτορα στη δέκατη θέση και ποσοστό 55,00, τη Ναταλία Τοπαλίδου με τον ίππο Roben στην ενδέκατη θέση, τη Νεφέλη Νησιροπούλου με τον ίππο Ariel και ποσοστό 52,00 στη δωδέκατη θέση και την Ασλανίδου Σοφία με τον ίππο Έκτορα και ποσοστό 52,00.

 

Στην Α4 Κατηγορία, την πρώτη θέση κατέκτησε η Μαριάνθη Χαϊτά με τον ίππο Safari και ποσοστό 58,820 και την τρίτη θέση ο Maxim Smirnov με ποσοστό 56,30 και τον Carlo.

 

Η Βουρτζούμη Βενετία με τον ίππο Persa K στην Κατηγορία Α4 Ενηλίκων βγήκαν στην τρίτη θέση με ποσοστό 55,00.

 

Στην Α3 Κατηγορία ενηλίκων η Κατερίνα Κελετσόγλου βγήκε έβδομη με την Luna the Great και ποσοστό 53,570, ακολούθησαν ο Ξενοφών Καραγιάννης με Serhan, η Μπόικου Ελενη και η Ελισαβετ Παπαδοπουλου.

 

Στις μεγάλες κατηγορίες η Κωνσταντίνα Κατσίτη συμμετείχε με τον ίππο Krisso, κατακτώντας την πρώτη θέση στη Γ5 και τη δεύτερη στην Γ4.

 

Την Κυριακή η Κωνσταντίνα Κατσίτη κατέκτησε πάλι τις ίδιες θέσεις στις ίδιες κατηγορίες.

 

Η Χαϊτά Μαριάνθη πρώτευσε πάλι στην Κατηγορία Α4 ενώ στην Α3 βγήκε πέμπτη.

 

Ο Smirnov Maxim έλαβε την τρίτη θέση και την έβδομη στις αντίστοιχες κατηγορίες.

 

Ενώ στην έκτη θέση ανέβηκε η Νεφέλη Νησιροπούλου με τον ίππο Άριελ, η Σοφία Ασλανίδου με τον ίππο Roben στην όγδοη θέση και η Ιφιγένεια Χατζή με τον ίππο Άριελ στην ένατη θέση.

 

Αξιοσημείωτες είναι οι παρουσίες της Ελισάβετ Παπαδοπούλου με τον ίππο Luna the great που κατέκτησε την πέμπτη θέση και της Βουρτζούμη Βενετίας στην Τέταρτη θέση στην Κατηγορία Α4.

(δελτίο Τύπου Ακαδημίας)