Αερολιμένας Καβάλας

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, μετά από συζήτηση που είχε την Πέμπτη (21/03), με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σε ανακοίνωση του αναφέρει πως στις 7 Απριλίου η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας θα ενισχυθεί με 8 αστυνομικούς, ο Αερολιμένας Καβάλας, θα ενισχυθεί για 6 μήνες με 10 δόκιμους αστυνομικούς και το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου θα ενισχυθεί για 6 μήνες με 6 πρωτοετείς και 6 τριτοετείς σπουδαστές των Σχολών της Αστυνομίας. 

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για τη χώρα και τη Δημόσια Υγεία των πολιτών και ταξιδιωτών, ο φορέας διαχείρισης και λειτουργίας των 14 περιφερειακών αεροδρομίων βρίσκεται από τον Ιανουάριο σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές για την εφαρμογή σχετικών με τον Κορωνοϊό μέτρων.

Συνελήφθησαν χθες (1-8-2019) το πρωί, στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 43, 30 (άντρες), 41 και 28 (γυναίκες) ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Γερμανία. 

 

Συνελήφθη στις 27-7-2019 το μεσημέρι, στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 26χρονος αλλοδαπός,  κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση παραποιημένου εγγράφου. 

Συνελήφθησαν χθες (20-5-2018) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, τρεις (3) αλλοδαποί, εκ των οποίων δύο υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 23 και 21 ετών και ένας 34χρονος υπήκοος Ιράν, κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση παραποιημένων εγγράφων.

Συνελήφθησαν στις 17-3-2018, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα  Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 28χρονος υπήκοος Αφγανιστάν και ένας 36χρονος υπήκοος Πακιστάν, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία.

Από αύριο Τετάρτη 29 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί η διακοπή της κυκλοφορίας στο 5,4ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Διασταύρωσης Αεροδρομίου - Κεραμωτής, σε μήκος περίπου 250μέτρων, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκάρσιας τομής του οδοστρώματος.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής 12 Ιουλίου στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 18χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση παραποιημένου εγγράφου