Ικανοποιημένος από την περιοδεία του στην Βόρεια Ελλάδα δήλωσε ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης, καθώς αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια συνεχούς και εποικοδομητικού διαλόγου με τους πολίτες.

 

«Άκουσα με προσοχή τις ενδιαφέρουσες απόψεις των κατοίκων και των εκπροσώπων φορέων των περιοχών που επισκέφθηκα», τόνισε ο Υπουργός Αναπληρωτής και πρόσθεσε:

 

«Δεν ήρθα εδώ για να μεταφέρω αποφάσεις, αλλά για να ακούσω αυτά που τους απασχολούν, ώστε να βρεθούν από κοινού οι καλύτερες δυνατές λύσεις».

 

Ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΑΠΕΝ επισκέφθηκε τον Λαγκαδά και τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης. Ακολούθως μετέβη στις Σέρρες, συμμετείχε σε σύσκεψη για την χωροθέτηση του αγωγού TAP και επισκέφθηκε τους οικισμούς Προβατά και Νέο Σκοπό. 

 

Το μεσημέρι ο Γιάννης Τσιρώνης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε τους Φιλίππους Καβάλας όπου συζήτησε με εκπροσώπους του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου.

 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΤΕΙ Καβάλας και απηύθυνε χαιρετισμό σε συνέδριο του ΤΕΙ για τα δάση στο ΙΜΑΡΕΤ.

 

Το πρόγραμμα του Υπουργού Αναπληρωτή συνεχίστηκε στην αντιπεριφέρεια Καβάλας όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της Καβάλας.