Η «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ» εγκαινίασε την εβδομάδα που μας πέρασε τα εκλογικά γραφεία του συνδυασμού στις πόλεις της Δράμας, της Αλεξανδρούπολης και της Κομοτηνής (10/5/2019, 11/5/2019, 12/5/2019).
 
Οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, παρουσία πλήθους κόσμου. Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος και όλοι όσοι έδωσαν το παρόν ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον επικεφαλής του συνδυασμού και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους.
 
Ο επικεφαλής της «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ» και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στα εγκαίνια των εκλογικών γραφείων και δήλωσε: «Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Η Περιφερειακή Σύνθεση ένας ανεξάρτητος συνδυασμός χωρίς κομματικούς περιορισμούς. Το στήριγμα μου είστε εσείς. Οι πολίτες της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη στις 26 του Μάη».

Αύριο Τρίτη 14/5/2019 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στο εκλογικό γραφείο της Ξάνθης και την Πέμπτη 16/5/2019 στο εκλογικό γραφείο της Καβάλας.

 

(δελτίο Τύπου)