Για περίφρονηση της τοπικής αγοράς του Δήμου Παγγαίου από τον δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδης κάνει λόγο ο πρώην δήμαρχος και νυν υποψήφιος Βασίλης Ξουλόγης. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Αναστασιάδης ξόδεψε αρκετά χρήματα για να φιλοξενήσει ο Δήμος Παγγαίου τους αθλητές της διοργάνωσης  του Πανελλήνιου Εφηβικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης σε ξενοδοχείο της Καβάλας αλλά και εκτός Παγγαίου ενώ θα μπορούσε με αυτά τα χρήματα να δώσει μια μικρή τονωτική ένεση σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και καταστήματα εστίασης στο Παγγαίο.

 

Όλη η ανακοίνωση

 

Το έκανε πάλι το… θαύμα της η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Παγγαίου. Μόλις το 15% από τις 35 χιλιάδες ευρώ που δαπανήθηκαν για τη σημαντική διοργάνωση του Πανελλήνιου Εφηβικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης, κατέληξε σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις της Ελευθερούπολης και του Παγγαίου! 

 

Ειδικότερα, η πλειοψηφία του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης αποφάσισε να διαθέσει περίπου 20.000 ευρώ για τη διαμονή και τη διατροφή των φιλοξενούμενων αθλητών σε ξενοδοχείο της Καβάλας, ενώ με ξεχωριστή απευθείας ανάθεση ο απερχόμενος δήμαρχος διέθεσε πάνω από 11.000 ευρώ για τη φιλοξενία παραγόντων και διαιτητών σε έτερο ξενοδοχείο εκτός Παγγαίου.

 

Μόνο απορία προκαλεί η περιφρόνηση που επιδεικνύει για τη χειμαζόμενη τοπική αγορά η απερχόμενη διοίκηση. Διότι, με τα χρήματα των πολιτών της περιοχής θα μπορούσε να δοθεί μια μικρή τονωτική ένεση σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και καταστήματα εστίασης στο Παγγαίο. Ταυτόχρονα, το τουρνουά μπάσκετ θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία γνωριμίας αθλητών και παραγόντων με το φιλόξενο και πανέμορφο τόπο μας.

Και οι δύο ευκαιρίες όμως χάθηκαν εξαιτίας του κ. Αναστασιάδη και των συνεργατών του. Όπως και τόσες άλλες…

Δελτίο Τύπου