Το σαββατοκύριακο 4 & 5 Μαΐου 2019, στο σκοπευτήριο του Μαυροβουνίου της Σκύδρας έγινε αγώνας σκοποβολής, β & γ κατηγορίας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκητ. Ο σύλλογος "Αετός" Νέστου - Καβάλας δήλωσε συμμετοχή με τρεις (3) αθλητές του, σε διαφορετικές κατηγορίες, οι οποίοι τελικά καταφέρανε ο καθένας ξεχωριστά, τις παρακάτω ατομικές επιτυχίες.

 

Ο Πέτρος Στάθης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο της δεύτερης (2ης) θέσης στην γ κατηγορία, με επίδοση 81/125 που είναι νέο ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο και που τον ανεβάζει τον επόμενο αγωνιστικό χρόνο στην β κατηγορία των αθλητών της Ελλάδας. 

 

Ο Θωμάς Μυστιλόγλου κατάφερε αρχικά, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, να πετύχει επίδοση 96/125  που είναι νέο ατομικό του ρεκόρ, ξεπερνώντας κατά δέκα (10) στόχους το παλιό, και δευτερευόντως να πετύχει την είσοδό του στον τελικό του αγώνα, διεκδικώντας κάποιο μετάλλιο. Η έλλειψη εμπειρίας του, από την συμμετοχή του, της πρώτης του φοράς σε τελικό, που είναι ένας δεύτερος πολύ διαφορετικός αγώνας, του στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, και έτσι περιορίστηκε στην έκτη (6η) θέση της β κατηγορίας που και αυτή αποτελεί μεγάλη επιτυχία. !!

 

Επιπλέον οι δύο αυτοί αθλητές του συλλόγουκαταφέρανε επίσης να πάρουν βαθμούς για την ατομική βαθμολογία τους, στα πρωταθλήματα Ελλάδος που συμμετέχουν.

 

Ο Παναγιώτης Παπαντωνίου επέστρεψε στην κορυφή, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο της πρώτης θέσης στην α κατηγορία με επίδοση 113/125, που είναι ισοφάριση του ατομικού του ρεκόρ, και ταυτόχρονα του δίνει αυτοπεποίθηση και ελπίδα για να ανεβεί στην ελίτ των αθλητών της Α1 κατηγορίας που είναι μόλις δύο (2) στόχους κοντά. !!!

 

 

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.