Σύμφωνα με την απόφαση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του σωματείου μας, την Πέμπτη στις 9 και την Παρασκευή στις 10 Μάη 2019 και ώρα 9.00πμ έως 13.00μμ, θα υπάρχει κάλπη στα γραφεία του Σωματείου μας στο ισόγειο του εργατικού κέντρου Καβάλας, για να εκλεγεί η εφορευτική επιτροπή που θα διενεργήσει τις εκλογές στις αρχές του επόμενου μήνα, για νέα Διοίκηση, για νέα Εξελικτική επιτροπή και νέους αντιπροσώπους στην ομοσπονδία.

 

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. Κατά την ψηφοφορία είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα και βιβλιάριο ασθενείας.

 

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ακόμη, ότι στις 2 Μάη είχαμε συνάντηση με την Διεύθυνση του ΕΦΚΑ (Πρώην ΙΚΑ) για το θέμα του οικογενειακού επιδόματος και την διαγραφή των τόκων.

 

Είναι απαραίτητο να υποβληθούν αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους, που θα κατατεθούν στο ΙΚΑ.

 

Αιτήσεις για το θέμα αυτό υπάρχουν στο Σωματείο. Οι ενδιαφερόμενοι για την συμπλήρωση της πρέπει να έχουν μαζί τους τον Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ και τον αριθμό πρωτοκόλλου της απόφασης του ΙΚΑ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Σωματείου μας ή στα τηλέφωνα 2510-833848, 6984425253 καθημερινά μέχρι τις 11:00 πμ

 
 
(δελτίο Τύπου)