Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καβάλαςκ. Ποδάρας Κ., ανέφερε ότι στο «απολογιστικό συνέδριο της ΓΣΕΕ (Καλαμάτα) ….. είχαμε σοβαρά επεισόδια με τους ανθρώπους του ΠΑΜΕ» και ότι  «ξαφνικά μπουκάραν περίπου 1000 άτομα και περικύκλωσαν όλο το χώρο, με άγριες διαθέσεις και τραμπουκισμούς» και συνεχίζοντας τον οχετό του ενάντια στο ΠΑΜΕ σημείωνε «…την Πέμπτη, μάλιστα, διέκρινα Πακιστανούς, Σύριους και μαστουρωμένους, με μπουκάλια ρετσίνας στα χέρια, σουρωμένους. Χαμός!» (αναφέρεται στην προσπάθεια των μαφιόζων της ΓΣΕΕ στην Αθήνα να τελειώνουν ένα συνέδριο με αφεντικά και μαϊμού αντιπροσώπους).

 

 

Δηλώσεις αυτές του προέδρου του ΕΥΚ είναι ανάλογες των λεγόμενων από άλλους εργατοπατέρες και δελτία Τύπου της ΓΣΕΕ, στα οποία το  ΠΑΜΕ χαρακτηρίζεται ως "κομματικός βραχίονας του ΚΚΕ" και "παραστρατιωτική οργάνωση". 

 

 

Δεν μας ξαφνιάζει το γεγονός ότι ο γνωστός κ. Ποδάρας αναπαράγει τις βρωμιές της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ. Είναι γνωστό και στις πέτρες ότι το ΕΥΚ και με το σημερινό του πρόεδρο, απολαμβάνει την αμέριστη στήριξη των εργοδοτών, αφού αυτοί φτάνουν στο σημείο να χρησιμοποιούν ανακοινώσεις του ΕΥΚ ενάντια σε εργαζόμενους που αγωνίζονται για τα δίκια τους (περίπτωση Σελέκτα και όχι μόνο). 

 

 

Ο Πρόεδρος του ΕΥΚ κ. Ποδάρας, που έχει μετατρέψει το ΕΥΚ σε φρούριο απόρθητο για τους εργαζόμενους (περίπτωση και όχι μόνο του σωματείου Οικοδόμων που κάνει εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές την επόμενη Κυριακή στην αίθουσα Ν. Μάρτης), δεν μπορεί να κρύψει το απύθμενο μένος του ενάντια στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ. Δεν μπορεί να κρύψει το φόβο του απέναντι στην εργατική - λαϊκή κινητοποίηση και διεκδίκηση. 

 

 

Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν οι απαράδεκτες απόψεις του κ. Ποδάρα εκφράζουν τον κ. Μουριάδη και την παράταξή του στην οποία είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση καταδίκη από την πλευρά τους, θα είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι για τον οχετό του προέδρου του ΕΥΚ που τρέφουν στον κόρφο τους. Οχετός που αναπαράγεται από τον Ποδάρα και τους ομοίους του, των οποίων ο τσαμπουκάς εξαντλείται στους εργαζόμενους που αγωνίζονται για μια θέση στον ήλιο, ενώ είναι κεριά αναμμένα στα αφεντικά και τα συμφέροντά τους. Σε αυτήν την περίπτωση, η σιωπή δεν είναι χρυσός... Αναμένουμε…

Καβάλα 10-04-2019

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ