Με την παρουσία διακοσίων πενήντα και πλέον νέων της πόλης μας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της παράταξής μας γύρω από τις ανησυχίες και τις προτάσεις των νέων για το μέλλον της Καβάλας.

 

 

Κάθε εισηγητής παρουσίασε τις θέσεις του με αναλυτικό τρόπο και το νεανικό κοινό υποδέχτηκε με έντονο ενδιαφέρον τις προτάσεις τόσο για το Διεθνές Πανεπιστήμιο, όσο και για την προσομοίωση των νέων του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν προτάσεις μας για τα μεγάλα έργα που χρειάζεται η Καβάλα για την επόμενη εποχή με την παρουσίαση βίντεο με τρισδιάστατη αποτύπωση της ιδέας για δημιουργία στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο, Μητροπολιτικής πλατείας 22 στρεμμάτων όπου από κάτω θα αναπτυχθούν, χώρος στάθμευσης 1000 αυτοκινήτων, συνεδριακό κέντρο 1000 θέσεων και μικρό σύγχρονο εμπορικό κέντρο. 

 

 

Με μεγαλύτερο ενδιαφέρον το νεανικό ακροατήριο παρακολούθησε την ψηφιακή πολιτική της παράταξής μας όπου οι ψηφιακές εφαρμογές και οι πλατφόρμες που παρουσιάστηκαν χωρίς σημαντικό κόστος μπορούν άμεσα να υλοποιηθούν και να δώσουν πληροφορίες και διευκολύνσεις που θα προσφέρουν και θα διαμορφώσουν τη ζωή των πολιτών περισσότερο άνετη.

 

 

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης τονίστηκε η τεράστια σημασία και συμβολή των νέων ανθρώπων με τη συμμετοχή τους και τη κατάθεση των ιδεών τους πάνω στη διαμόρφωση του αύριο της Καβάλας το οποίο ολοκληρωτικά τους ανήκει. 

 

 

ΚΑΠ – ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ