Τις βραβευμένες εικαστικές δημιουργίες των μαθητών της Καβάλας στο πλαίσιο του διαγωνισμού με θέμα «Ένταξη προσφύγων και Μεταναστών» θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά οι μαθητές των δημοτικών και των νηπιαγωγείων του νομού. Τα έργα θα εκτεθούν στο ισόγειο της Δημοτικής Καπναποθήκης την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου από τις 9:00 το πρωί έως τη 1:00 μετά το μεσημέρι. Την έκθεση θα έχουν τη δυνατότητα να την επισκεφθούν οι μαθητές των σχολείων καθώς και το κοινό της Καβάλας. 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου σε ζητήματα που αφορούν την ένταξη προσφύγων και μεταναστών.

 

Να θυμίσουμε ότι: 

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε για το πρόγραμμα Erasmus+ της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας που συμμετέχει ως συντονιστικός φορέας της κοινοπραξίας με συμμετέχοντα σχολεία το 8οΔημοτικό Σχολείο Καβάλας και το Δημοτικό Σχολείο Καρβάλης, με θέμα «Ένταξη προσφύγων και Μεταναστών» μετά τη σύσταση τριμελούς επιτροπής κρίσης των έργων, προέκυψαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

 

 

Για την πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

 

Πρώτο βραβείο: Παπαδημητρίου Γιάννης, Δημοτικό Σχολείο Πρίνου Θάσου

 

Δεύτερο Βραβείο: Μουρατίδου Μαρία, Δημοτικό Σχολείο Κοκκινοχώματος

 

Τρίτο Βραβείο: Δομβρίδου Παντελία, Μαλαξού Εβίτα, Λυμπέρης Νικόλαος, 8οΔημοτικό Σχολείο Καβάλας

 

 

Για την Προσχολική Εκπαίδευση

 

Τιμητικά βραβεία: Σταματιάδου Νεφέλη, Βέϊκου Αικατερίνη, 19ο Νηπιαγωγείο Καβάλας