Να βρουν λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει το τελευταίο διάστημα μεταξύ του Δήμου Καβάλας και του Αστικού ΚΤΕΛ αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με το ποιος έχει υποχρέωση για τη συντήρηση των στάσεων των αστικών λεωφορείων στην πόλη της Καβάλας.

 

Η προσπάθεια για να πέσουν οι τόνοι που ανέβηκαν μετά τις δηλώσεις του προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ και την ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας Δείτε εδώ,  σήμερα Τρίτη 28 Αυγούστου στις 10:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της της αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ευαγγελίας Δρακονάκη, του αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών Ηλία Καλανταρίδη με του προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Ιωάννη Χαλεπιάδη.

 

Κύριο θέμα της συζήτησης υπήρξε η αρμοδιότητα συντήρησης των στεγάστρων αναμονής του επιβατικού κοινού, λαμβάνοντας υπόψιν τη νομοθεσία, αλλά και τη σύμβαση εκμίσθωσης μεταξύ του Δήμου Καβάλας και ιδιώτη για 25 στέγαστρα. 

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Χαλεπιάδης δεσμεύτηκε να ενημερώσει το διοικητικό συμβούλιο του Αστικού ΚΤΕΛ για όσα ειπώθηκαν. 

 

Με στοιχεία από το Δελτίο Τύπου του Δήμου Καβάλας 

Κ.Γ.