Συνεχίζοντας την κοινωνική του πολιτική, ο δήμος Παγγαίου με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Χρήστου Μποσμπότη και της αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητα Ελευθερών Ελένης Μπενή τέθηκε σήμερα σε λειτουργία και το τρίτο ειδικό αμφίβιο αμαξίδιο που προμηθεύτηκε ο δήμος Παγγαίου στο παραθαλάσσιο αναψυκτήριο «Barbarella» στη Νέα Ηρακλείτσα για την εξυπηρέτηση και εύκολη πρόσβαση στις παραλίες των ατόμων με κινητικά προβλήματα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών του αμαξίδιου τις επόμενες μέρες θα δημιουργηθεί θέση πάρκινγκ ΑμΕΑ πλησίον του συγκεκριμένου αναψυκτηρίου. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο δήμος είχε προβεί στην προμήθεια δύο ακόμα ειδικών αμφίβιων αμαξιδίων τα οποία είχαν τοποθετηθεί στις Κατασκηνώσεις ΑμεΑ καθώς και στην παραλία Κάριανης στο beach bar «Εν Πλω».

 

Τα συγκεκριμένα σημεία επιλέχτηκαν, καθώς είναι προσβάσιμα με αυτοκίνητο, ενώ τα αμαξίδια έχουν ειδικές φαρδιές ρόδες για να κινούνται στην άμμο.