Διαδικτυακές Κυριακάτικες κόντρες ξέσπασαν στο facebook μεταξύ του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη και του πρώην δημάρχου Βασίλη Ξουλόγη χθες Κυριακή. 

 

Συγκεκριμένα ο κ. Αναστασιάδης έγραψε στον λογαριασμό του το βράδυ της Κυριακής 

 

«Αγαπητέ συνάδελφε κ. Ξουλόγη θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι τα σοβαρά θέματα λύνονται στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι με αναρτήσεις στο fb από τα παραθαλάσσια μπαράκια . Σε καλώ λοιπόν αύριο στις 9:00 μ.μ. στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να συζητήσουμε την εξέλιξη του θέματος σχετικά με την πρόσληψη των εργαζομένων δίμηνης διάρκειας . Συνηθίζεις τελευταία σε πολύ σοβαρά θέματα όπως το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 , ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ κλπ να μην είσαι παρόν στις Συνεδριάσεις . Εύχομαι αύριο να τα πούμε από κοντά !!!!!»

 

 

Είχε προηγηθεί πρωινή ανάρτηση συνοδευόμενη από τη φωτογραφία που δημοσιεύεται του Βασίλη Ξουλόγη στην οποία ο πρώην δήμαρχος ανέφερε: 

 

 

 

«Νόμιμο...ναι.
ΗΘΙΚΟ ......... ΟΧΙ.
Ο Πεθερός του Φίλιππου Αναστασιάδη εκτελεί τις χωματουργικές εργασίες στον βιολογικό Ορφανού, πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ!!!
« Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει...»
Ο βιολογικός Ορφανού, χρόνιο αίτημα των κατοίκων, δημοπρατήθηκε τον Μάιο του 2014 από την διοίκηση μας και ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του μετά 4 χρόνια!!! 
Ανικανότητα ή εσκεμμένη καθυστέρηση λόγω έναρξης της προεκλογικής περιόδου;;; Η υποβάθμιση του περιβάλλοντος δεν απασχολεί την σημερινή διοίκηση, την ενδιαφέρει η τσέπη της και η ψήφος....»

 

 

Το αστείο πάντως είναι ότι ακριβώς την προηγούμενη ημέρα αυτός που είχε ανεβάσει φωτογραφία από παραλία της περιοχής ήταν ο κ. Αναστασιάδης. Το πολιτικό θερμόμετρο στον Δήμο Παγγαίου άρχισε να ανεβαίνει ακόμα δεν ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος και όπως όλα δείχνουν θα φτάσει στο κόκκινο όσο προχωράμε προς τις εκλογές. 

 

Κάτια Γιαννουκάκου