Την Τετάρτη  11 Μαρτίου  στις 6  το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Χρυσούπολης  ο Δήμος Νέστου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα την «Ανακύκλωση». Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η αφίσα που επιλέχθηκε, από ειδική επιτροπή, μεταξύ των σχολείων του Δήμου  που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, θα βραβευτεί το σχολείο που τη δημιούργησε και θα τους δοθεί η  αυτοκόλλητη πια δική τους  αφίσα  που πλέον θα κοσμεί  τους κάδους του Δήμου μας,  δημιούργημα των μικρών μας συνδημοτών.  

Στη σημασία της ανακύκλωσης θα αναφερθεί ο κ. Βογιατζής Γιώργος , πολιτικός μηχανικός και διευθυντής της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ.. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει  με δραστηριότητες  η περιβαλλοντική ομάδα  του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χρυσούπολης  που την απαρτίζουν οι μαθητές της Δ΄τάξης  με επικεφαλή τον εκπαιδευτικό Καντζίδη Αλέξανδρο.

 

Απολογισμός πρώτου εξαμήνου

 

Την  Τετάρτη  18 Μαρτίου στις 7.30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης  ο  Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος  θα κάνει τον απολογισμό των πρώτων 6 μηνών της διοίκησής του  στο Δήμο,  στα Μέσα Μαζικής  Ενημέρωσης και τους συμπολίτες μας.  Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους.