Κάλεσμα για την συμμετοχή στο συλλαλητήριο κατά των διοδίων απηύθυναν τα μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου Καβάλας.

 

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαΐου στις 12:00 στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας.

 

Ερωτηθέντες για την συμμετοχή μαθητών και εργαζομένων στο συλλαλητήριο, ο πρόεδρος της επιτροπής Ανέστης Τσουρουκίδης απάντησε ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ολοκληρώσουν τα μαθήματα τους στις 12 το μεσημέρι ώστε οι μαθητές να έχουν την δυνατότητα συμμετοχής. Παράλληλα, ο κ. Τσουρουκίδης σημείωσε ότι θα γίνουν επαφές με τον Εμπορικό Σύλλογο, το Επιμελητήριο Καβάλας καθώς και με άλλους φορείς ώστε να εξασφαλιστεί η μαζικότερη συμμετοχή.

Κατά την εισήγηση της η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα τόνισε ότι πρέπει να πάρουμε την τύχη της πόλης στα χέρια μας καθώς οι μόνοι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δόθηκαν ποτέ. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.

 

Στην επιτροπή συμμετέχουν ο Αχιλλέας Νικολαϊδης από την παράταξη "Ο τόπος της ζωής μας", ο Μανώλης Κελαϊδάκης" από την παράταξη "Κ.Α.Π.", ο Κυριάκος Σταυρίδης από την παράταξη "Ανοιχτή Πόλη" και ο Γιώργος Τσιρωνίδης από την παράταξη "Συμπαράταξη Πολιτών".