

Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της πόλης της Καβάλας την ερχόμενη Κυριακή 29 Απριλίου σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης με αφορμή τον αγώνα δρόμου στη μνήμη του αθλητή Τάσου Μελετιάδη.
Η απόφαση προβλέπει:
Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 10.00 - 10.45 στις ακόλουθες οδούς:
-Ομονοίας (από Δοϊράνης έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά).
-Πεζόδρομος Παύλου Μελά (από την οδό Ομονοίας έως την οδό Ελ. Βενιζέλου).
-Ελ. Βενιζέλου (από Παύλου Μελά έως τη συμβολή της με την οδό Δοϊράνης).
-Δοϊράνης (από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας).
Απαγόρευση, τμηματικά, κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 11.00 - 11.15 στις ακόλουθες οδούς:
-Ελ. Βενιζέλου (από την οδό Ίων. Δραγούμη έως τη συμβολή της με την οδό Κουντουριώτου).
-Κουντουριώτου (από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παλαιού Υδραγωγείου).
-Παλαιού Υδραγωγείου (από την οδό Κουντουριώτου έως τη συμβολή της με την οδό Αμερικάνικου Ερυθρού Σταυρού).
Απαγόρευση, τμηματικά, κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 11.00 - 12.30στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εθνικής οδού Καβάλας – Ξάνθης (από τη συμβολή των οδών Παλαιού Υδραγωγείου και Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού έως την χ/θ 7,750 της Εθνικής οδού - φωτεινοί σηματοδότες προς Χαλκερό).
Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, ενώ οι απαγορεύσεις - ρυθμίσεις δύνανται να αρθούν νωρίτερα από την καθορισμένη κατά περίπτωση ώρα, μετά τη διέλευση του τελευταίου αθλητή και την άρση της υπάρχουσας σήμανσης.
Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει ο ταξίαρχος Γιώργος Γκράνας, οι παραβάτεςτης απόφασης αυτής τιμωρούνται με κράτηση ή πρόστιμο!