Κλεπτομανής αποδείχθηκε μια 40χρονη Βουλγάρα η οποία έμπαινε σε καταστήματα της πόλης και ξάφριζε ρούχα και καλλυντικά χωρίς να πληρώνει.

 

Πριν από 10 ημέρες είχε αρχίσει τις διερευνητικές βόλτες στην αγορά της Καβάλας, κάνοντας την πρώτη κλοπή της. Έφτασε όμως στο σημείο να το παρακάνει χθες 9 Φεβρουαρίου αφού αποδείχθηκε για την ίδια «Μαύρη Παρασκευή».

 

Μόλις οι καταστηματάρχες την αντιλήφθηκαν, το Τμήμα Ασφάλειας ενεργοποιήθηκε γρήγορα και εξιχνίασε στο σύνολο 5 κλοπές.

 

Η σύλληψή της έγινε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

 

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η 40χρονη μπήκε σε κατάστημα ρούχων και προσπάθησε να κλέψει μια μπλούζα. Ήταν η τελευταία σε μια σειρά κλοπών. Η υπάλληλος του καταστήματος αντιλήφθηκε γρήγορα τι γίνεται, την ακινητοποίησε και κάλεσε την αστυνομία. Έτσι έγινε η σύλληψη.

 

Η Βουλγάρα είχε κλέψει μια μπλούζα από το ίδιο κατάστημα πριν από 10 μέρες. Το πρωί της Παρασκευής 9/2 πριν μπει ξανά στο ίδιο μέρος για να κλέψει, είχε πάει σε 3 ακόμη καταστήματα της Καβάλας κλέβοντας διάφορα είδη καλλυντικών και ένδυσης.

 

Στην κατοχή της βρέθηκαν όλα τα είδη που αφαιρέθηκαν την 9-2-2018, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

 

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.