Συγκίνησε με την προσωπική του ιστορία ο Καβαλιώτης δικηγόρος Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης που διαγωνίστηκε στην προκριματική φάση του τηλεπαιχνιδιού Masterchef για την ανάδειξη της 50αδας που θα διεκδικήσει τον φετινό τίτλο.

 

Το επεισόδιο με τη συμμετοχή του προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 16 Ιανουαρίου 2018 από το Star.

 

Ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης δεν έκρυψε το όνειρό του και την απόφασή του να εγκαταλείψει τη δικηγορία για να γίνει σεφ.

 

Το πιάτο που επέλεξε να παρουσιάσει ήταν κόκκινος τραχανάς, πικάντικος, με καραμανλίδικο σουτζούκι.

 

«Είμαι από προσφυγική οικογένεια. Η κουζίνα για μας είναι κάτι πολύ σημαντικό. Χαιρόμαστε, κάνουμε τραπέζι. Στενοχωριόμαστε, κάνουμε τραπέζι» είπε στους κριτές ετοιμάζοντας ταυτόχρονα το πιάτο με το οποίο διαγωνίστηκε, μέσα στο πεντάλεπτο που δόθηκε.

 

Διηγήθηκε πως άρχισε η ενασχόλησή του με τη μαγειρική ως χόμπι όταν γράφτηκε στο δημόσιο ΙΕΚ της Καβάλας στο τμήμα των μαγείρων.

 

Οι κριτές στο παιχνίδι συνηθίζεται να μιλάνε σκληρά στους παίκτες και να ασκούν κριτική για το παραμικρό.

 

Στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη, οι 2 από τους 3 κριτές πείστηκαν για την πρόκρισή του και του έδωσαν το πράσινο φως για την επόμενη φάση, είτε γιατί τους άρεσε το παραδοσιακό πιάτο, είτε γιατί συγκινήθηκαν από την απόφαση του 43χρονου δικηγόρου να κάνει στροφή στα επαγγελματικά του.

 

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι κρατάει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη αλλά φάνηκε ότι αυτό ήταν που τον βοήθησε στην παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση ως σεφ.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ