

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας ανακοίνωσε επίσημα ο Κωνσταντίνος Χίζαρης, Διδάκτωρ του ΑΠΘ, Καθηγητής Μουσικής και Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Καβάλας.
Ως πολύτεκνος πατέρας έξι παιδιών και ήδη ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Χίζαρης δηλώνει έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου με νέο όραμα και διάθεση προσφοράς, όπως επισημαίνει ο ίδιος, στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του.
Παράλληλα, στην ανακοίνωσή του, αποδίδει τα εύσημα στον απερχόμενο πρόεδρο κ. Βοΐδη, ο οποίος αποσύρεται μετά από 24 χρόνια αδιάκοπης προσφοράς στο τοπικό πολύτεκνο κίνημα. Με κεντρικό μήνυμα ότι η στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας αποτελεί εθνική επένδυση, απευθύνει κάλεσμα συμπόρευσης προς τα μέλη του συλλόγου.
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:
«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Κατόπιν παρότρυνσης και υποστήριξης από πολλά μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Π.Ε. Καβάλας, στου οποίου το Δ.Σ. είμαι μέλος, κατέθεσα χθες την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου.
Ο τωρινός πρόεδρός μας, ο κ. Βοΐδης, ο οποίος αποσύρεται, υπηρέτησε το σύλλογό μας επί 24 χρόνια και με χρόνο, κόπο και προσωπική προσπάθεια κράτησε το Σύλλογο Πολυτέκνων ζωντανό και ενεργό. Του χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με νέα δύναμη, νέα διάθεση προσφοράς και νέο όραμα, διότι οι περίπου 2000 οικογένειες πολυτέκνων μας χρειάζονται, τα παιδιά μας και οι ανάγκες τους δεν περιμένουν...
Υπέβαλλα την υποψηφιότητά μου ως πολύτεκνος πατέρας έξι παιδιών, ως άνθρωπος με διοικητική εμπειρία, υπηρέτησα και ακόμα υπηρετώ σε θέσεις ευθύνης, συνεργάζομαι με ανθρώπους, γνωρίζω και είμαι αποφασισμένος να διεκδικήσω για το σύλλογό μας, για κάθε παιδί πολύτεκνης οικογένειας.
Κυρίως όμως θα κάνω έναν αγώνα για να κάνω πλέον κατανοητό σε όλους ότι η στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας δεν είναι κοινωνική παροχή, αλλά επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας.
Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας και τη ψήφο σας ώστε να κάνουμε το σύλλογό μας ακόμα πιο δυνατό, πιο εξωστρεφή, πιο χρήσιμο για κάθε πολύτεκνη οικογένεια.
Παρακαλώ κοινοποιήστε ελεύθερα σε όποιον πολύτεκνο γνωρίζετε!
Με εκτίμηση,
ΧΙΖΑΡΗΣ Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Υπ. Πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Π.Ε. Καβάλας Πολύτεκνος πατέρας Διδάκτωρ Σύνθεσης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Καθηγητής Μουσικής - Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Καβάλας»