Στη Θάσο βρέθηκε η εκπομπή «ΠΟΠ μαγειρική» του Ανδρέα Λαγού με αφορμή το φημισμένο μέλι που παράγει το νησί. η ρεπόρτερ της εκπομπής συνομίλησε με τον 32χρονο μελισσοκόμο Θωμά Αργυρούδη ο οποίος ασχολείται με τον τομέα της μελισσοκομίας.
Ο Θωμάς μοιράστηκε πληροφορίες του επαγγέλματός του αλλά και μυστικά για τον κόσμο της μέλισσας.
Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη με τον Θωμά Αργυρούδη
Μάλιστα ο σεφ υποδέχθηκε τον ηθοποιό ο οποίος μπήκε στην κουζίνα πλάι στον Ανδρέα Λαγό και ετοίμασαν Κανταΐφι γεμιστό με μανούρι και μέλι Θάσου.
Δείτε παρακάτω ολόκληρη την εκπομπή και την συνταγή με το γεμιστό Κανταΐφι με μανούρι και μέλι Θάσου.