18 προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού και διαφόρων ειδικοτήτων για το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, καθώς και μια πρόσληψη για το ΕΚΑΒ Καβάλας προβλέπονται στην προκήρυξη των 1.538 μόνιμων θέσεων στα νοσοκομεία της χώρας που βρίσκεται ένα βήμα πριν τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ.

 

 

Οι θέσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, χωρίζονται σε δυο πίνακες. Στον πρώτο αποτυπώνονται ανά κατηγορία εκπαίδευσης οι θέσεις των νοσοκομείων με τους κλάδους και τις ειδικότητες, οι οποίες ζητείται να καλυφθούν με τη διαδικασία του νόμου 4210/2013 από επιλαχόντες των προκηρύξεων 4Κ/2015 και 5Κ/2015 του ΑΣΕΠ. Στο δεύτερο πίνακα αποτυπώνονται ανά κατηγορία εκπαίδευσης οι θέσεις των νοσοκομείων με τους κλάδους και τις ειδικότητες οι οποίες ζητείται να καλυφθούν με τη διαδικασία της προκήρυξης. Συνολικά θα καλυφθούν 745 θέσεις από επιλαχόντες και 793 από το νέο προσωπικό.

 

Ταυτόχρονα, το υπουργείο απέστειλε αίτημα στο ΑΣΕΠ και για θέσεις διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων σε νοσηλευτικά ιδρύματα, ΕΚΑΒ και ΕΟΦ.

 

Ο Ελεύθερος Τύπος δημοσιεύει την αναλυτική κατανομή των 1.538 θέσεων ανά φορέα και ειδικότητα.

 

Στοιχεία για τη δημοσίευση από το aftodioikisi.gr