Πλήθος κόσμου συγκέντρωσαν οι διήμερες εκδηλώσεις Χρώματα και Αρώματα που διοργάνωσε την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Αυγούστου ο πολιτιστικός σύλλογος Κηπούπολης - Καλαμίτσας.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι εκδηλώσεις είχαν την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου από άλλες χρονιές.
Την Παρασκευή 29-08-25 η Κηπούπολη πλημμύρισε από τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων όπου διασκέδασαν , έπαιξαν και χόρεψαν με τη ψυχή τους.
Το Σάββατο 30-08-25 τα 4 γήπεδα μπάσκετ γέμισαν ασφυκτικά με πάνω από 1500 άτομα να χορεύουν και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.
Ο σύλλογος ευχαριστεί για την παρουσία τους,
τους Συλλόγους:
Αγίας Βαρβάρας,Αγίου Λουκά,Αγίας Παρασκευής, Αγίου Κωνσταντίνου,Χωράφας,ΚΕΛ Νεάπολης, Πελοποννησίων,Φίλων Παραδοσιακών Χορών, Λαϊκότροπο.Ειδικές ευχαριστίες στην Λέσχη Ποντίων,το παιδικό χορευτικό τμήμα αλλά και το τμημα Ενηλίκων Κηπούπολης-Καλαμιτσας και την Kaly's Stasinou School of Dance για την παρουσία τους στο χορευτικό κομμάτι της εκδήλωσης καθώς και τον Σύλλογο Αυτισμού για την συμμετοχή τους.Όπως φυσικά ευχαριστούμε τους Αθλητικούς Συλλόγους Ταεκβοντό Καβάλας,Αστέρα Καβάλας,ΑΟΚ Βόλεϊ.
Τους Μουσικούς: Βαμβακίδη Δημήτρη,Χρήστο Σιάκαρα,Γιώργο Σερμετζιδη,Κωστή Αποκατανίδη, Ναλμπάντη Βασίλη αλλά και τον Νίκο Μπογιάρη, Μιχάλη Μοσχουδη για τις ηχοληψίες όπως και τον Dj Νίκο Χατζή..
Ευχαριστούν επίσης τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριαδη, τον Μουμτζάκη Απόστολο, τον κΛεμονίδη Βασίλη, τον Αρχελαο Γράνα και τον Χρήστο Ποτόλια για την παρουσία τους όπως και την διευθύντρια τουρισμού Κορίνα Γανίτου.
Επίσης όλα τα καταστήματα της Κηπούπολης αλλά και όλης της Καβάλας για τα δωράκια τους. Τον Μύλος Seaview, το Volvi Souvlaki, τον Λεωνίδα Παπά και τον Στέλιο Σαρίδη για τις χορηγίες τους αλλά και τους κ. Jordan Kalaitzidis και Δομνα Κυφωνιδου Viktoria Tounousidou Ονειροντισνευ Δραμας Ofelia Agamalian WishWheelWin Betty Tsariktsi για την συμμετοχή τους.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους γέμισαν, όπως κάθε φορά, με την αγάπη και την θετική τους ενέργεια τις εκδηλώσεις του συλλόγου.
(δελτίο Τύπου)