Ο Βασίλης Μανδαλίδης κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες στα social media, αναφέροντας πως στο πάρκο Φαλήρου υπάρχουν κολώνες λαμπτήρων που δεν έχουν καπάκια με τα καλώδια και τους διακόπτες να είναι εκτεθειμένα.

 

Παράλληλα ανέφερε πως ενώ είναι κλειδωμένη η πόρτα του ανοιχτού κολυμβητηρίου, δίπλα στην πόρτα υπάρχει ένα μεγάλο κενό, από το οποίο ο καθένας μπορεί να μπει.

 

Αναλυτικά ο κ. Μανδαλίδης ανέφερε τα εξής:

«Σε μια απλή βόλτα στο πάρκο Φαλήρου διαπίστωσα τα κάτωθι. 

 

Τουλάχιστον τρεις κολώνες λαμπτήρων δεν είχαν καπάκια με εκτεθειμένα καλώδια και διακόπτες.

 

Διαπίστωσα επίσης την διπλοκλειδωμένη πόρτα του παλιού κολυμβητηριου αλλά δίπλα ένα μεγάλο κενό στα κάγκελα που μπορεί να μπει ο καθένας  ή το κάθε παιδί με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

 

Σκοπός δεν είναι η κακοπροαίρετη κριτική αλλά η επισκευή. Καλό πιστεύω ανά περιφέρεια καλό θα ήταν να υπάρχει ένας υπάλληλος επίβλεψης για τις δημόσιες εγκαταστάσεις. Έχω υποβάλει αίτημα φυσικά και στο Novoville.»