

Χαμόγελα και συγκίνηση επικράτησαν στην συνάντηση της τάξης του 1985 που φοίτησε στο Ζουμπουλάκειο. Ένας από τους συμμαθητές και ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του.
Όταν τελειώνεις το σχολείο σίγουρα δεν μπορείς να προδιαγράψεις ούτε την πορεία την δική σου, ούτε των συμμαθητών σου. Για αυτό όταν τους συναντάς δεκαετίες μετά νιώθεις έντονα συναισθήματα να σε διαπερνούν.
Ταυτόχρονα θυμάσαι πολλά, τα οποία είχαν αρχίσει να διαλάθουν από την μνήμη σου αλλά νιώθεις και μια ιδιαίτερη χαρά συναντώντας όλα αυτά τα παιδιά με τα οποία συνυπήρξαμε συμμαθητές και μεγαλώσαμε παράλληλα. ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΕΙΟ 1985 (πολλές ευχαριστίες σε αυτούς που ασχολήθηκαν με την διοργάνωση της βραδιάς και την οφειλόμενη εκτίμηση και τον σεβασμό στους καθηγητές, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους)



