Έως και τα τέλη Αυγούστου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 24η Διεθνή Έκθεση KavalaExpo που διοργανώνει κάθε χρόνο το Επιμελητήριο Καβάλας.

 

Η φετινή έκθεση προγραμματίζεται να διεξαχθεί από τις 7 έως τις 12 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη.

 

Και η φετινή έκθεση θα συνδυαστεί με το ετήσιο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής του ΤΕΙ Καβάλας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα προσέλκυσης ενδιαφέροντος.

 

Το Επιμελητήριο διοργανώνει για τις ημέρες της έκθεσης και ορισμένες παράλληλες εκδηλώσεις όπως ενημερωτικές ημερίδες για την οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, την εφαρμογή καινοτομίας, την αντιμετώπιση της κρίσης, την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών και τις ευκαιρίες προσαρμογής των επιχειρήσεων στη νέα οικονομική κατάσταση.

 

Εκτιμάται ότι κατά την περίοδο της έκθεσης θα έχουν ανακοινωθεί και οι νέες δράσεις του ΕΣΠΑ όπως και άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων, με αποτέλεσμα η έκθεση και οι εκδηλώσεις της να παρουσιάσουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

 

Πληροφορίες για τη συμμετοχή στην έκθεση δίνονται στον τηλεφωνικό αριθμό 2510222212.

 

Οι τιμές των περιπτέρων αρχίζουν από τα 28€ ανά τετραγωνικό μέτρο για περίπτερο μιας όψης, από 48€ ανά τ.μ. για περίπτερο δύο όψεων και από 52€/τ.μ. για περίπτερο τριών όψεων.

 

Υπάρχουν και πιο οικονομικές λύσεις όπως ο υπαίθριος χώρος της εισόδου (15€/τ.μ.) και ο υπαίθριος χώρος του κυλικείου (12€/τ.μ.).

 

Το Επιμελητήριο δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες να μισθώσουν πρόσθετο εξοπλισμό για τα περίπτερά τους, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.