Με μια ανακοίνωση το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Καβάλας ενημερώνει για τις κινητοποιήσεις που αρχίζουν από την Πέμπτη 30 Ιουνίου, οι εργαζόμενοι στην εταιρία Μαρινόπουλου, με αφορμή την αίτηση υπαγωγής στο στο άρθρο 99 της προπτωχευτικής διαδικασίας που κατέθεσε χθες η εταιρία

Συνάδερφοι! Ο Μαρινόπουλος κατέθεσε τελικά αίτηση υπαγωγής του στο άρθρο 99 της προπτωχευτικής διαδικασίας. Τώρα είναι η στιγμή να βγούμε μπροστά, να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Καμία υποχώρηση, κανένας συμβιβασμός, σε περίπτωση που η Εταιρεία μας ζητήσει να «βάλουμε πλάτη» για μια ακόμα φορά. Η εμπειρία τόσων και τόσων εταιρειών που προχώρησαν σε τέτοιες ενέργειες και οι συνάδερφοι υποχώρησαν, έδειξε ότι οι εργαζόμενοι βγήκαν διπλά και τριπλά χαμένοι. Καμία «προσωρινή υποχώρηση»  δε θα διασφαλίσει δήθεν τους μισθούς και τις θέσεις εργασίας μας. Οι κρίσεις που οι ίδιοι δημιουργούν, καταστρέφουν τις ζωές μας. Η λύση δεν βρίσκεται στην υποταγή αλλά στον μαζικό, ενωτικό αλληλέγγυο αγώνα που θα δώσουμε ο ένας πλάι στον άλλο. Τα όνειρα και οι ζωές μας δε χωράνε σε προπτωχευτικούς κώδικες.

 

Απαιτούμε:

ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ KAI ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ

 

Συμμετέχουμε μαζικά στις επαναλαμβανόμενες κυλιόμενες στάσεις εργασίας την Πέμπτη 30 Ιουνίου και Παρασκευή 1η Ιουλίου συγκεντρωμένοι έξω από τα καταστήματα στη Δημοτική αγορά και στην Ιχθυόσκαλα, βάζουμε εμείς τη σφραγίδα μας στις εξελίξεις.

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ!

         ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ! 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ