Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025 επισκέφτηκε τα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής, Στέφανος Κασσελάκης. Στην συνάντηση (μετά από σχετική πρόσκληση της ομάδας του κου Κασσελάκη) συμμετείχαν το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας καθώς και οι πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων Καβάλας και Ελευθερούπολης.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θεόδωρος Χατζηχρήστος παρουσίασε την έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ την οποία παρέδωσε στον κ. Κασσελάκη ενώ οι πρόεδροι, Ιωάννης Κελγιώργης και Φώτης Τουφεξής στην τοποθέτησή τους έθεσαν τα τοπικά προβλήματα των επαγγελματιών και εμπόρων.
Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα και παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός του.
(δελτίο Τύπου)