

Στις 30 Ιουνίου 2024, Κυριακή των Αγίων Πάντων, θα εορταστεί πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα εκδήλωσης τιμής προς το εν αποστρατεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας».
Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σας ενημερώνει ότι στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα τελεστεί δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών και θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα:
Στις εκδηλώσεις καλούνται να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους Αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών, συνδικαλιστικοί φορείς, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., καθώς και οι πολίτες της περιοχής μας.