Στην κατηγορία Α1 θα αγωνίζονται ταυτόχρονα η αντρική και η γυναικεία ομάδα πινκ πονγκ της Καβάλας.

 

Σε σχετική ανακοίνωση η ομάδα αναφέρει:

 

Μετά από μια δύσκολη χρονια… το απίστευτο έγινεη αντρική και η γυναικεία ομαδα της πόλης μας, ταυτόχρονα θα αγωνίζονται στην Α1!

 

Πολλα μπραβο στους αθλητές-τριες μας, Γκαιντατζη, Καναρη, Πετσιβα, Αλεξουδη, Δημητριαδη, Ταουσανη και Σοφιανου για τις γυναίκες (7 αθλήτριες ήταν στο ροτεισον!

 

Πετυχαν την παραμονή στη κατηγορία μέσω των πλέι αουτ) Τιμαμοπουλο,Φελτσερ, Αλαρουπι, Μηλικουδη Ντουμπουριδη Παπαναστασιου και Ομπεσλο (η αντρική ανέβηκε σαν πρωταθλητρια της Α2!)

 

Προπονητης ο Γιαννης Σταυρου. Απο τις λίγες επαρχιακές που το πέτυχαν, σε περιόδο που επιτρέπονται 2 στους 3  ξένους στη σύνθεση!

 

Οι μετακινήσεις πολλές… 7 φορές Αθήνα,1 φλωρινα και 1 Θεσσαλονίκη!

 

Εξοδα πολλά, ξενοδοχεία,φαγητά, κούραση!

 

Η βοήθεια καμία!Η χορηγοί μας μεγάλοι βοηθοί!

 

Ευχαριστουμε!

 

Σημαντική είναι και φέτος η βοήθεια του πιο μεγάλου χορηγού της ομάδας μας, «Ελλαγρολιπ», ΒΦΛ Καβάλας!

 

Ευχαριστουμε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας, καθώς επίσης και το Βασίλη Κοργιανογλου που είναι πάντα κοντά στην ομάδα!

 

Πάντα κοντά μας οι χορηγοί μας!

 

Ευχαριστουμε το Δήμο Καβάλας για τα μπλουζάκια, το ξυλόφουρνο «Η Τράπεζα», τη πρότυπη θεραπευτική μονάδα «Πραξις», το τσιπουράδικο «Νεμεσις», την εταιρεια στρωμάτων “DreamCo”, τον παιδότοπο «Αλαλούμ», το καφέ «Goodmorning”, το μίνι μάρκετ κρεάτων «Θεόφιλος», τη σχολή οδηγών«Φίλιππος», την ασφαλιστική εταιρεια «Personal», την εταιρεια ενοικιάσεων αυτοκινήτων «Europcar», την εταιρεια εμπορίου καφέ και μηχανών καφέ και σέρβις ,”Coffee Monkey”και της creperie,”Fagoto”.

(δελτίο Τύπου)