Τη μηνιαία συνάντηση στην Καβάλα θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 η Ελληνική Διπολική Οργάνωση. 

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αναφέρει:

 

Η Ελληνική Διπολική Οργάνωση που από το 2008 βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων Διπολικών Ασθενών και των φιλικών και συγγενικών τους προσώπων, διεξάγει χωρίς κανένα κόστος τοπικές ομάδες Αυτοβοήθειας και υποστήριξης Ασθενών με Διπολική Διαταραχή και Κατάθλιψη σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα.

 

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αισθάνονται λιγότερο απομονωμένοι, να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για τη Διπολική Διαταραχή, να μοιράζονται κοινές εμπειρίες, να αλληλοβοηθιούνται και να εξασκηθούν σε καινούριες δεξιότητες.

 

Το Σάββατο στις 30 Μαρτίου και ώρα 12:00-14:00 έχουμε την μηνιαία συνάντηση της ομάδας υποστήριξης διπολικών ασθενών και συγγενών στην πόλη της Καβάλας.

 

Τοπική Συντονίστρια της Ομάδας:

 

Κεχαγιά Ελευθερία, Ψυχολόγος – Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ειδικευόμενη στο BipolarLab.com, Συνεργάτης της Ελληνικής Διπολικής Οργάνωσης

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Για εγγραφές - συμπληρώνετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται στο edomazi.gr και για περισσότερες πληροφορίες καλείτε το 6970018622

 

Επιστημονική Επιμέλεια/ Επίβλεψη:

 

Επιστημονικός επιμελητής του προγράμματος είναι ο Δρ. Ιωάννης Γ. Μάλλιαρης, Bsc. Hons, PhD, Κλινικός Ψυχολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (Institute of Psychiatry, King's College London), Πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής & Εκπαιδευτής στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Θεραπεία από το Beck Institute Αμερικής (Beck Institute CBT Certified Clinician Directory, Dr Y. Malliaris, BSc.,PhD), Ιδρυτής της Ελληνικής Διπολικής Οργάνωσης (edo.org.gr) και του BipolarLab (BipolarLab.com). Ο Δρ. Μάλλιαρης έχει επιμεληθεί αντίστοιχες ομάδες στην Αγγλική Διπολική Οργάνωση και εξειδικεύεται στη διπολική διαταραχή.