Με χρώματα και μουσικές γέμισε το θεατράκι του Θεαγένη την Κυριακή 3 Μαρτίου με αφορμή την 3η αποκριάτικη ποδηλατάδα που διοργάνωσαν σύλλογοι του νησιού με τη συνεργασία του Δήμου Θάσου.

 

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους στην ποδηλατάδα που ξεκίνησε από το προαύλιο του Γυμνασίου - Λυκείου Λιμένα και κατευθύνθηκε στο θεατράκι του Θεαγένη. Εκεί άρχισε και το πάρτι με χορό, τραγούδι και χρωματοπόλεμο.

 

Μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήταν η γνωστή ομάδα κρουστών "Paranaue" από τη Θεσσαλονίκη η οποία χάρισε αμείωτο κέφι σε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.

 

Πραγματοποιήθηκε επίσης και λαχειοφόρος αγορά με δώρα ένα ποδήλατο και ένα ηλεκτρικό πατίνι. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Η εκδήλωση έγινε με την πρωτοβουλία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιμένα, την οποία αγκάλιασαν οι σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων Λυκείου Λιμένα, Γυμνασίου Λιμένα, 1ου και 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Λιμένα, Πολιτιστικός Σύλλογος "Ο Γλαύκος", Πολιτιστικός σύλλογος Ποντίων Θάσου "Διογένης ο Σινωπεύς" και Δήμος Θάσου.