Ο 17χρονος Καβαλιώτης τενίστας, Νικόλας Χατζηαβραάμ, κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης κατ.1 στα μονά της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης στις (23/02).

 

 

Σχετική ανακοίνωση του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας αναφέρει τα εξής:

“Ο 17χρονος Καβαλιώτης αθλητής του Α.Ο.Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Καβάλας & του "Karaproimos Coaching Team" επέστρεψε στην έδρα του έχοντας κατακτήσει την "1η ΘΕΣΗ"  στο "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης" κατ.1 στα μονά της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης στις 23/02/2024...

 

Η νέα μεγάλη αυτή επιτυχία δεν ήρθε εύκολα για τον Καβαλιώτη Πρωταθλητή ο οποίος σε έναν ωραίο και αμφίρροπο τελικό επικράτησε του Άγγελου Αυγέρη από τον Όμιλο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης με σκορ  7-5, 7-6(5)..

 

Διεθνείς είναι οι επόμενοι στόχοι του 17χρονου αθλητή που βρίσκεται στο No 815 στην Παγκόσμια κατάταξη Junior I.T.F. κάτω των 18 ετών, του οποίου την αποκατάσταση και προετοιμασία φυσικής κατάστασης την έχει αναλάβει ο "George Papandreou & Alternative Therapist Center'  και το προπονητικό πρόγραμμα επιμελείται το έμπειρο τεχνικό επιτελείο του"Karaproimos Coaching Team"...”