Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Παγγαίο, μετά το παιχνίδι με τον Κεραυνό Κρηνίδων για τη Β’ ΕΠΣ Καβάλας και και μετά τις διαμαρτυρίες που είχαν άνθρωποι του Κεραυνού για τη διαιτησία του αγώνα και συγκεκριμένα για το πέναλτι που κέρδισε το Παγγαίο.

 

Το Παγγαίο απαντά με φωτογραφία της φάσης του πέναλτι και αναφέρει πως υπήρχε παράβαση, ενώ ταυτόχρονα ισχυρίζεται αναρτώντας και βίντεο πως στο γκολ των Κρηνίδων η μπάλα κυλούσε πριν εκτελεστεί το φάουλ που άρχισε τη φάση.

 

Παράλληλα τονίζει πως δεν έγινε ερώτηση στον σύλλογο για την κάμερα που υπήρχε στο γήπεδο.

 

 

Η ανακοίνωση του Παγγαίου αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Επειδή δημιουργούνται εντυπώσεις κακόγουστες και με δόλο αισθανόμαστε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα.

 

Τις εντυπώσεις κατά προπονητών, παικτών και διοίκησης που χύνουν ιδρώτα, όλη την χρονιά εμείς δεν θα τις επιτρέψουμε. Ο ΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟ μετά από κάθε αγώνα κάνει την αυτοκριτική του, ΕΣΕΙΣ???

 

Τον ΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟ πολλές φορές προσπάθησαν να τον εμπλέξουν σε σενάρια, διαπλοκής και “”σπρωξιματος”” αλλά δυστυχώς όλες έπεσαν στο κενό.

 

Στο χθεσινό παιχνίδι δεν ρωτηθήκαμε καν για την κάμερα που έφερε το αντίπαλο σωματείο του Κεραυνού Κρηνίδων μιας και θα μπορούσαμε να είχαμε και εμείς κάμερα και πιο συγκεκριμένα την νόμιμη κάμερα του Καβάλα Πάμε Γήπεδο που έχει τα δικαιώματα των αγώνων της ΕΠΣ Καβάλας, δόξα το Θεό όμως φέτος μας ακολουθούν κάμερες καχύποπτες και μη ίσως σε όλα τα γήπεδα και όπως αποδεικνύεται τελικά δεν είναι και τόσο κακό!!!!!

 

ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, δεν φοβόμαστε τίποτα, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ?

 

Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα η ανατροπή του παίκτη μας από τον αντίπαλο και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ όπως και στο βίντεο ότι η μπάλα κυλάει πριν την επίτευξη του τέρματος για το 0-1.”