Την Κυριακή (18/02), ο Βύρωνας Καβάλας έκοψε τη βασιλόπιτα του, στο “Oscar live & stage club”. 

 

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για την προσφορά τους ο Στάθης Εριφυλλίδης που διετέλεσε πρόεδρος του Βύρωνα Καβάλας από το 1977 έως το 1980 και οι πρώην παίκτες Ηλίας Σεφερίδης και Άνθιμος Φαρσάκογλου. 

 

Σχετική ανακοίνωση του Βύρωνα αναφέρει τα εξής:

“Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Oscar live & stage club η εκδήλωση του σωματείου μας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

 

Στη διάρκειά της βραβεύτηκαν για την προσφορά τους ο κ. Στάθης Εριφυλλίδης που διετέλεσε πρόεδρος του Βύρωνα Καβάλας από το 1977 έως το 1980 και οι πρώην παίκτες Ηλίας Σεφερίδης και Άνθιμος Φαρσάκογλου. 

 

Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις με τα  τυχερά παιδιά των Ακαδημιών μας να λαμβάνουν δώρα.  

 

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως  και Θάσου κ.κ. Στέφανος ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο βουλευτής του νομού Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού και απασχόλησης της Περιφέρειας Στέλιος Ιγνατιάδης, ο γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου Χάρης Σεϊτανίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Χατζηαναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Χρήστος Τσιτσιλικάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Γιώργος Πριονίδης και ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Γιώργος Μπέης. 

 

Συγκινητική είναι πάντα η παρουσία του επίτιμου προέδρου του Σωματείου μας Γιώργου Βαρδάκα. 

 

Το κοινό χαιρέτησαν με ομιλίες τους οι Αντιπρόεδροι του Σωματείου Χριστόφορος Παπαϊωάννου και Μάκης Καφετζής καθώς επίσης και οι υπεύθυνοι των ακαδημιών πετοσφαίρισης και ποδοσφαίρου Χριστίνα Πεταλά και Αντώνης Λαδάκης αντίστοιχα. 

 

Ευχαριστούμε τον κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωσή μας και ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και τύχη.”