Νεαροί αθλητές από τις Κ10 και Κ14 του Θεαγένη Θάσου, ταξίδεψαν στον Βόλο και συμμετείχαν στο “Volos Soccer Cup”, αποκτώντας σημαντικές ποδοσφαιρικές και όχι μόνο εμπειρίες.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Θεαγένη αναφέρει τα εξής:

“Ένα μαγικό τριήμερο γεμάτο ποδοσφαιρικές εικόνες, χρήσιμες εμπειρίες και χαμογελαστά πρόσωπα ολοκληρώθηκε για τα παιδιά των ακαδημιών μας σε μια πανέμορφη διοργάνωση του Volos Soccer Cup.

 

Οι νεαροί αθλητές μας (Κ10-Κ14) είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να περάσουν καλά και να ανταλλάξουν απόψεις με συναθλητές τους από όλη την Ελλάδα, ενώ η περιήγηση στη στολισμένη πόλη του Βόλου και οι προγραμματισμένες δραστηριότητες ανάμεσα στους αγώνες,άφησαν σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Την 40μελή αποστολή ακολούθησαν οι προπονητές όλων των αναπτυξιακών τμημάτων, Κώστας Μωραΐτης, Γιώργος Μαλακογιάννης και Όλγα Ηλιοπούλου, ενώ μας συνόδευσαν και αρκετοί γονείς, τους οποίους και ευχαριστούμε.

 

Άψογος σχεδιασμός του ταξιδιού από το γραφείο της Pentagon Sports and Travel, που ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες του συλλόγου, με τον οδηγό μας Σάκη Μαυροθανάση Taxi-Thassos.gr να φροντίζει πάντα για τις μετακινήσεις μας.

 

Μέχρι το επόμενο, καλή ξεκούραση παιδιά.”