Με δυο συγκεντρώσεις στην Σκάλα Καλλιράχης και στην πλατεία της Ποταμιάς αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις της η συντονιστική επιτροπή Θάσου κατά του ασφαλιστικού, δίνοντας τέλος στο μπλόκο του Πρίνου.

Σε σχετική της ανακοίνωση η συντονιστική επιτροπή αναφέρει:

Η Συντονιστική Επιτροπή της Θάσου κατά του Ασφαλιστικού ευχαριστεί το πλήθος των Θασίων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και όλοι μαζί συμπορευτήκαμε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία που έγινε στην πρωτεύουσα του νησιού την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016.

           Σε συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής την 5-2-2016 στον Πρίνο αποφασίστηκε  ότι όσο εξακολουθούμε να εισπράττουμε την αδιαλλαξία των κυβερνώντων στόχος των κινητοποιήσεων μας είναι :

Οι όποιες αποφάσεις αφορούν την επιβίωσή μας να μην λαμβάνονται ερήμην μας και  να εισακούγονται οι προτάσεις μας . Επειδή δεν θέλουμε να ταλαιπωρούνται εξαιτίας των κινητοποιήσεων άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι και πολίτες που από την αρχή είναι μαζί μας και αλληλέγγυοι στον αγώνα μας οι περαιτέρω κινητοποιήσεις να συνεχιστούν  με δύο συγκεντρώσεις.

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2016 στην πλατεία της Σκάλας Καλλιράχης και μπροστά στην καφετέρια του Βασιλείου Σάββα στις 5:30 μ.μ.
Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 στην πλατεία του χωριού Ποταμιάς στις 5:00 μ.μ.

Σας καλούμε  όλους να συμμετέχετε στις κεντρικές αυτές συγκεντρώσεις που ως στόχο θα έχουν

Την ανάπτυξη  θέσεων  και  υποβολής προτάσεων μορφής αγώνα ως προς την Απόρριψη του προσχεδίου του Υπουργείου εργασίας για το ασφαλιστικό, το οποίο έχει φορολογικό και δημοσιονομικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση ασφαλιστικό.

  

                                                     Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα

                                                                      της Θάσου