Στις 14 Μαρτίου του 2022, η κοινωνία του Χρυσοχωρίου Καβάλας, αλλά και όλη η Ελλάδα, είχε συγκλονιστεί από τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον 22χρονο εγγονό της.

 

Δείτε τι είχε συμβεί ΕΔΩ και ΕΔΩ.

 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 23χρονου πλέον δράστη, Μανώλης Βονικάκης, έκανε λόγο για πάνω από 40 καταγγελίες στις οποίες προχώρησαν γείτονες του άνδρα και τόνισε πως υπάρχει διαπιστευμένη ψυχική νόσος και πως ότι ο 23χρονος θα έπρεπε να βρίσκεται σε ψυχιατρικό κατάστημα εδώ και πολλά χρόνια

 

Ο κ. Βονικάκης πλέον αναφέρει πως στόχος της νέας εκδίκασης στη Δράμα, είναι η μεταφορά του δράστη από τη φυλακή σε ψυχιατρικό κατάστημα, ενώ επισημαίνει πως υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αναζητηθούν.

 

Ο κ. Βονικάκης αναφέρει χαρακτηριστικά

“μετά από υπέρ προσπάθεια που κορυφώθηκε στις 30.10.2023 ενώπιον του ΜΟΔ Δράμας, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης που εισήχθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πετύχαμε την εκ νέου (ουσιαστικά για πρώτη φορά) εξέτασή του από Ψυχιάτρους Καθηγητές Πανεπιστημίου εξ Αθηνών μετά από σχετικό αίτημά μας στην έδρα που διατυπώθηκε και από τα χείλη του Εισαγγελέως.

 

Πλέον 24.11.2023 με τις δύο ήδη υπάρχουσες πολυσχιδείς και εμπεριστατωμένες ψυχιατρικές γνωματεύσεις των αυτεπαγγέλτως -και το τονίζω- διορισμένων από την Πολιτεία (Δικαστήριο) κορυφαίων αμερόληπτων ψυχιάτρων πάμε να δικάσουμε για να αποδοθεί σε αυτό το παιδί επιτέλους ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για να βρει ίαση κι ανάπαυση η βασανισμένη του ψυχή όχι πια σε φυλακή, αλλά εκεί που θα έπρεπε να είναι εδώ και πολλά χρόνια πριν (και θα ‘χαμε αποφύγει το μοιραίο), το ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!

 

Την Παρασκευή 24.11.2023 στο ΜΟΔ ΔΡΑΜΑΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ! Αλλά και η ώρα των ευθυνών, γιατί εδώ υπήρξαν τεράστιες ευθύνες και θα ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ!”