γράφει η

Κάτια Γιαννουκάκου

 

Ανατροπή στα πλάνα της εταιρείας LC Waikiki η οποία τελικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έρθει στην Καβάλα.

 

Το νέο κατάστημα της τουρκικής αλυσίδας ειδών ένδυσης και υπόδησης επρόκειτο να λειτουργήσει την άνοιξη στο κτίριο των τεσσάρων ορόφων στη συμβολή των οδών Ομονοίας, Δραγούμη και Φιλώτα.

 

Το ίδιο κτίριο που παλιότερα στέγαζε την κλινική «Μητέρα», τα "ηλεκτρικά Πασχαλίδη", τις υπηρεσίες του ΙΚΑ κ.α. χρειαζόταν πλήρη ανακατασκευή καθώς παρουσίαζε αρκετά προβλήματα.

 

Την ανακατασκευή του είχαν αναλάβει οι ιδιοκτήτες του και στη συνέχεια θα το παρέδιδαν στην LC Waikiki η οποία το είχε μισθώσει.

 

Ωστόσο τους τελευταίους δυο μήνες το έργο της ανάπλασης του κτιρίου έχει σταματήσει. Σύμφωνα με τον εργολάβο του έργου η LC Waikiki φέρεται να ξανασκέφτεται την επένδυση της Καβάλας. 

 

Αναμένεται η απάντηση από την LC Waikiki προκειμένου οι ιδιοκτήτες να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο. Ωστόσο το συμβόλαιο της μίσθωσης με την τουρκική εταιρεία είναι ακόμα σε ισχύ. 

 

Όπως αναφέρει στο KavalaNews.gr, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον επενδυτές όπως η εταιρεία Zara, η εταιρεία Plaisio και η Sinsay

 

Αν τελικά λυθεί η συνεργασία με την LC Waikiki επικρατέστερη φέρεται να είναι η Zara η οποία θέλει να δημιουργήσει δεύτερο κατάστημα στην Καβάλα και ψάχνει να βρει χώρο. 

 

Οι εργασίες θα συνεχιστούν μόλις καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις ίσως και τα περί τα τέλη του Νοεμβρίου και όπως αναφέρει έχουν απομείνει 2 μήνες εργασιών από την ημέρα που θα επανεκκινήσει το έργο.