Για την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, λίγα μόλις 24ωρα πριν την «εκπνοή» του 2015, έχει οριστεί η σύσκεψη φορέων του νομού Καβάλας που συγκαλεί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης, με αντικείμενο την επιδότηση του κόστους μισθοδοσίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

Πρόσκληση για τη σύσκεψη έλαβαν πολλοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων μεταξύ των οποίων ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης και οι 4 βουλευτές του νομού Καβάλας.

 

Είναι άγνωστο αν το Επιμελητήριο έχει καλέσει ή θα καλέσει και τους πρώην βουλευτές οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια ενεπλάκησαν με το θέμα και είχαν γνώση των χειρισμών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

 

Προ ημερών, ο Άγγελος Τσατσούλης είχε μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα που "δούλεψαν ψιλό γαζί" τους επιχειρηματίες της Καβάλας – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
 

Στη σχετική πρόσκληση του ΕΒΕ Καβάλας για τη σύσκεψη αναφέρεται ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί «στα πλαίσια της καθυστέρησης καταβολής της σχετικής επιδότησης, στους δικαιούχους, από το β΄ εξάμηνο του 2010, από τον ΟΑΕΔ, και τον κίνδυνο παραγραφής των οφειλομένων ποσών».

 

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 13.00 στο Επιμελητήριο Καβάλας, 2ος όροφος.

 

«Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη για την αντιμετώπιση του προβλήματος» καταλήγει η σχετική πρόσκληση.                  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ με ποιον τρόπο ο αρμόδιος υπουργός «έκοψε μαχαίρι» προ ημερών τη συνέχιση της επιδότησης με 4% ή 12% και άφησε «στον αέρα» την καταβολή των ποσών που οφείλει το κράτος στις επιχειρήσεις για τα τελευταία 6 χρόνια