Στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας περιόδευσε την Παρασκευή 29/9 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης.

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Περιφερειακή Σύνθεση συνοδευόταν από κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από την Καβάλα.

 

Η περιοδεία ξεκίνησε από την κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας όπου είχε συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων με στόχο την καταγραφή των ζητημάτων που απασχολούν το σωματείο, οι εργαζόμενοι του οποίου εξυπηρετούν νευραλγικά πόστα.

 

Κατόπιν, ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφθηκαν την αγορά της Ελευθερούπολης. Είχαν επαφές με κατοίκους της περιοχής και καταστηματάρχες καταγράφοντας τον παλμό της αγοράς.

 

Ο κ. Τοψίδης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις της Περιφερειακής Σύνθεσης στις οποίες, όπως είπε περιλαμβάνονται μέτρα στήριξης των τοπικών οικονομιών με στόχο την συνολική οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

 

Ακολούθησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας. Έγινε εκτενής συζήτηση για τις ανάγκες της υπηρεσίας, σε συνδυασμό με τα έκτακτα και σοβαρά φαινόμενα που προέκυψαν στη φετινή αντιπυρική περίοδο.

 

Το κλιμάκιο, με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη επισκέφθηκε τον ΕΦΚΑ και την αγορά της Καβάλας. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στην Εμπορική Έκθεση «KAVALA EXPO 2023».

 

Ο κ. Τοψίδης παρακολούθησε την τελετή των εγκαινίων και στη συνέχεια είχε επαφές με τους εκθέτες. 

 

Όπως τόνισε: «η Περιφερειακή Σύνθεση υπηρετεί τη θέση, ο άνθρωπος στο επίκεντρο και με βάση αυτήν, έχει δομήσει το πρόγραμμά της, το οποίο γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από τους πολίτες της Περιφέρειας μας».

 

(δελτίο Τύπου)