Στην Καβάλα συνεχίζει την περιοδεία του ο Στέφανος Κασσελάκης, εν όψει των δεύτερων εκλογών της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου για να αναδειχθεί η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Ο 35χρονος υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πέταξε με δικινητήριο αεροπλάνο, αποδεχόμενος σχετική πρόταση πιλότου της σχολής του Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

 

Ο «ιπτάμενος» Στέφανος Κασσελάκης επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο τύπου Diamond DA 42 και απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

 

Ο διεκδικητής της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ στις δεύτερες κάλπες της 24ης Σεπτεμβρίου βρέθηκε στη σχολή πιλότων της περιοχής.

 

Εκεί τού πρότειναν να τον πάνε βόλτα με ένα μικρό αεροπλάνο. Ο πιλότος είπε στον κ. Κασσελάκη ότι θα μπορούσε να τον πάει και μέχρι το δάσος της Δαδιάς που κάηκε στις τελευταίες μεγάλες φωτιές, και δέχτηκε.

 

Στο τετραθέσιο Diamond DA 42 ήταν μαζί ο πιλότος και η Τάνια Ελευθεριάδου, πρώην βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Το Diamond DA42 Twin Star είναι ένα τετραθέσιο, δικινητήριο, με έλικα αεροπλάνο που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από την κινεζική εταιρεία «Diamond Aircraft Industries» με έδρα την Αυστρία.

 

Το συγκεκριμένο αεροσκάφος μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα μέχρι 356 χλμ. την ώρα.

 

πηγή: newsit.gr