Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας στο Νοσοκομείο Καβάλας αναλαμβάνει από σήμερα 19 Σεπτεμβρίου ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής Γιάννης Τριανταφυλλίδης. Αντικαθιστά τον μέχρι πρότινος διευθυντή Βαγγέλη Καμπουρίδη. 

 

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο διοικητής του Νοσοκομείου Αχιλλέας Γερόπουλος:

 

«Ο άνθρωπος που σήμερα αναλαμβάνει τα ηνία της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου μας, ξεκίνησε από την ακριτική Φλώρινα, σπούδασε στο ΑΠΘ, έκανε τα πρώτα του ιατρικά βήματα ως ειδικευόμενος χειρουργός στην Έδεσσα  κι έκτοτε ακολούθησε μια σπουδαία διαδρομή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο  εξωτερικό, μέχρι που "τύχη αγαθή " οδήγησε τα βήματά του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας!

 

Από την πρώτη στιγμή της άφιξης του εδώ φάνηκε πως είναι ένας άνθρωπος δυναμικός, τελειομανής -κι ως εκ τούτου απαιτητικός-αλλά δίκαιος  και βασιζόμενος σε δεδομένα τόσο σε ιατρικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

 

Ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης δεν φείδεται κόπου και χρόνου προκειμένου να πετύχει τους στόχους του .

 

Είναι αυτός που μέσα σε 2,5 σχεδόν χρόνια οργάνωσε και στελέχωσε το χειρουργικό τμήμα, έτσι ώστε σήμερα μπορεί και πραγματοποιεί πάνω από 1.000 επεμβάσεις το χρόνο- όλης της γκάμας της ειδικότητάς του - με αποτέλεσμα να

προσέρχονται πλέον ασθενείς στο νοσοκομείο μας απ’ όλες τις μεριές της χώρας προκειμένου να βρουν λύση στο πρόβλημά τους.

 

Είμαι σίγουρος ότι ως διευθυντής  Ιατρικής Υπηρεσίας θα δώσει νέα πνοή, νέα ώθηση και θα βοηθήσει ώστε το ΓΝ Καβάλας να έχει τον κεντρικό ρόλο που του αποδίδεται στην  ευρύτερη υγειονομική περιφέρεια της Ανατολικής  Μακεδονίας και Θράκης με στόχο τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των τελικών αποδεκτών των υπηρεσιών υγείας

 

Συγχαρητήρια Γιάννη!

Σιδεροκέφαλος εύχομαι!»