Τα 10 Χρυσά, τα 4 Ασημένια και το 1 Χάλκινο μετάλλιο έφτασε ο απολογισμός μεταλλίων για την αγωνιστική-προαγωνιστική κατηγορία του Ο.Θ.Α. Καβάλας που με 14 συμμετοχές επέστρεψε από την Αλεξανδρούπολη από τους τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

 

Το γεμάτο με επιτυχίες 2015 τελείωσε για το κολυμβητικό τμήμα του Ο.Θ.Α.Καβάλας με δύο αγώνες εκτός έδρας.

 

Ο πρώτος αγώνας με την επωνυμία «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο Δράμας σε πισίνα 25μ το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου με την συμμετοχή 15 αθλητών μας (9-10 ετών λόγω περιορισμού αγώνων της Κ.Ο.Ε).

 

Στους αγώνες στους οποίους συμμετείχαν ομάδες από Β.Ελλάδα και οι γειτονικές χώρες Τουρκία,Βουλγαρία οι αθλητές μας, με τις καθοδηγήσεις του προπονητή μας Μητράκου Απόστολου αποκόμισαν 5 μετάλλια και πολλά ατομικά ρεκόρ.

 

Συγκεκριμένα:

 

Αλήογλου Ντάλια (ασημένιο στα 50μ ελεύθερο),

Ζώτου Ιωάννα (ασημένιο στα 50μ ύπτιο),

Ιωσηφίδης Βασίλης (χάλκινο στα 50μ ύπτιο) και

Λάζαρης Θάνος (χρυσό στα 50μ πρόσθιο και χάλκινο στα 50μ ελεύθερο).

 

Ατομικά ρεκόρ πέτυχαν:

 

Άλλα Ντενάντα, Δημητρακάκης Φώτης, Ζώτου Εύαθαλεια, Κάλφας Τριανταφυλλίδης Ιωάννης, Λημνιούδη Μαρία, Μαρκοπούλου Ελισσάβετ, Μωυσιάδου Ευγενία, Ντόντα Ελισσάβετ, Ορνιθοπούλου Άννα, Ορνιθόπουλος Γιώργος και Τασόπουλος Δήμου Ιωάννης.

 

Ο δεύτερος αγώνας με την επωνυμία «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης σε πισίνα 50μ το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου με την συμμετοχή 14 αθλητών μας (αγωνιστική κατηγορία και 11-12 ετών προαγωνιστική).

 

Στους αγώνες αυτούς οι αθλητές μας με καθοδηγητή τον προπονητή-τεχνικό σύμβουλο Νίκο Γκέκα αποκόμισαν 15 μετάλλια εκ των οποίων 10 χρυσά,4 ασημένια και 1 χάλκινο.

 

Διακρίθηκαν οι:

 

Αναστασιάδης Παύλος (χρυσό 100μ ύπτιο),

Εμφιετζής Παναγιώτης (χρυσό 50μ πεταλούδα και ασημένιο 100μ ύπτιο),

Καλαιτζή-Μανιφρέντη Μαρία Ελένη (χρυσό 100μ πρόσθιο),

Κεφαλάς Δημήτριος (χρυσό 100μ πρόσθιο),

Λάζαρης Νίκος (χάλκινο 50μ πεταλούδα),

Μακροβασιλείου Κάτια (χρυσό 100μ πρόσθιο,200μ πρόσθιο,50μ ελεύθερο),

Παλαιολόγος Στράτος (χρυσό 200μ ύπτιο, ασημένιο 200μ μικτή ατομική),

Συκιώτη Παναγιώτα (ασημένιο 200μ ύπτιο),

Χατζηκωνσταντίνου Σοφία (χρυσό 200μ ύπτιο, χρυσό 200μ μικτή ατομική, ασημένιο 100μ ύπτιο).

 

Επίσης ατομικά ρεκόρ πέτυχαν:

 

Αλήογλου Χαλίλ,Καλένη Σωτηρία,Μιχαηλίδου Θεανώ,Νεστωρίδου Δήμητρα,Ρετζέπη Ραφαέλα.

 

Το ΔΣ του Ο.Θ.Α.Κ θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές για τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους, τους προπονητές που με την δουλειά τους αναδεικνύουν τους αθλητές μας και τους γονείς που συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθειά των παιδιών μας.

 

Τέλος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ομίλου θα γίνει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στο κυλικείο του κολυμβητηρίου, με δωράκια για τους μικρούς κολυμβητές μας.