Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Καβάλας, θα τιμήσει τη μνήμη των δασοκομάντος που πέθαναν στις 15 Σεπτεμβρίου του 1994 με το μοιραίο ελικόπτερο 663 της αεροπορίας στρατού. 

 

Το ελικόπτερο γεμάτο με 10 δασοκομάντος, έπεσε σε μια απόκρημνη πλαγιά δύο χιλιόμετρα από το χωριό Τερψιθέα του δήμου Νικηφόρου Δράμας. Μετέφερε στη βάση τους, τους δασοκομάντος που έσβησαν φωτιά που είχε ξεσπάσει σε δάσος της περιοχής.

 

Το μνημόσυνο θα γίνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 11:00, στο μνημείο που βρίσκεται στην Τερψιθέα.

 

 

Σχετική ανακοίνωση της Λέσχης αναφέρει τα εξής:

 

“Όπως κάθε χρόνο η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Καβάλας θα τιμήσει την μνήμη των αδικοχαμένων δασοκομάντο που έπεσαν στο καθήκον στις 15/09/1994 με το μοιραίο ελικόπτερο 663 της αεροπορίας στρατού. Για το λόγο αυτό σας καλούμε στο μνημόσυνο που θα τελέσει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στο μνημείο που βρίσκεται στην Τερψιθέα του Νομού Δράμας.

 

Η Λέσχη μας θα βρίσκεται από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στον χώρο όπου βρίσκεται το μνημείο όπου και θα γίνει διανυκτέρευση με αντίσκηνα. Όσοι Σύλλογοι και Λέσχες  επιθυμούν να βρίσκονται μαζί μάς θα είναι χαρά μας να είμαστε όλοι μαζί. Σας καλούμε να τιμήσουμε όλοι μαζί την μνήμη των αδικοχαμένων δασοκομάντος να μην λησμονήσουμε την θυσία τους και να μη ξεχαστεί το χαμόγελο τους.”