“Δεν άργησαν να αποκαλυφθούν οι καταστροφικές πολιτικές στον χώρο της υγείας από τη ΝΔ και στην περιοχή μας. Τουρίστρια άφησε την τελευταία της πνοή σε παραλία της Θάσου, αφού 51 λεπτά καθυστέρησε το μοναδικό ασθενοφόρο που υπάρχει στο νησί”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας σε ανακοίνωση του, μετά το θάνατο τουρίστριας σε παραλία της Θάσου την Τρίτη (27/06).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 

“Δεν άργησαν να αποκαλυφθούν οι καταστροφικές πολιτικές στον χώρο της υγείας από τη ΝΔ και στην περιοχή μας. Τουρίστρια άφησε την τελευταία της πνοή σε παραλία της Θάσου, αφού για πενήντα ένα (51) λεπτά καθυστέρησε το μοναδικό ασθενοφόρο που υπάρχει πλέον στο νησί.

 

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ίδρυσε το ΕΚΑΒ της Θάσου και το στελέχωσε έτσι ώστε μέχρι το 2019 λειτουργούσε με δύο ασθενοφόρα στις βάρδιες καθημερινά.

 

Η ΝΔ διέλυσε τις υποδομές που αφήσαμε και οι ελλείψεις και η εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης αναδεικνύονται πια με τραγικό τρόπο.

 

Αυτοί που υποκρίνονται ότι κόπτονται για την «ανάπτυξη» και τον τουρισμό, την βαριά βιομηχανία της χώρας και της περιοχής μας, φρόντισαν επί τέσσερα χρόνια να βάζουν εμπόδια με αποτέλεσμα σήμερα να δυσφημίζεται το νησί μας ως ανασφαλής προορισμός.

 

Η λογική του «πάμε κι όπου βγει», που κυριάρχησε στις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και του Ιουνίου, είναι ανάγκη να μην εγκαθιδρυθεί ως κυρίαρχη στην καθημερινότητά μας.

 

Εμείς πάντως είμαστε απέναντι, γιατί αυτή η λογική του παραλόγου είναι απέναντι στις ανάγκες του ελληνικού λαού.”