Μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο προπονητής Μπάμπης Καζεπίδης ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τον Βύρωνα Καβάλας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση να ολοκληρωθεί η συνεργασία αυτή ήταν κοινή και από τις δύο πλευρές.

 

Ο κ. Καζεπίδης φεύγει από τον πάγκο της ομάδας έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο Καβάλας με αυτή. Στη Γ’ Εθνική παρά τη μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου δεν ήρθε η πολυπόθητη παραμονή με την ομάδα να υποβιβάζεται.

 

 

Αναλυτικά ο κ. Καζεπίδης αναφέρει τα εξής:

 

“Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρόνια με ανάμεικτα συναισθήματα τελείωσε, φέρνοντας και το τέλος της συνεργασίας μου με τον Βύρωνα.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς για την άψογη συνεργασία που είχαμε: 

 

Τη διοίκηση της ομάδας και ιδιαιτέρα τον επίτιμο πρόεδρο Γιώργο Βαρδάκα, τον πρόεδρο Άρη Καρίπογλου, τους αντιπροέδρους Μάκη Καφετζή και Χριστόφορο Παπαϊωάννου, τον τεχνικό διευθυντής Ρήγα Σταύρο και τον γενικό γραμματέα Χατζηαναστασίου Κώστα.

 

Τον γενικό αρχηγό Γερακίνη Μανώλη. Τον φροντιστή μας Γιάννη Μηλιάτη. Τον άμεσο συνεργάτη μου και προπονητή φυσικής κατάστασης Κώστα Αρβανίτη. Τον προπονητή τερματοφυλάκων Ρίζο Δημήτρη. Την υπεύθυνη επικοινωνίας Κατερίνα Αλεξανδρή. Τον υπεύθυνο ακαδημιών Αντώνη Λαδάκη.

 

Όλο τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου που στήριξε την προσπάθεια μας. Τελευταίους αφήνω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι ήταν και οι πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!! 

 

ΒΥΡΩΝΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!”

 

 

Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα του Βύρωνα